Drukner i matematik

Godmorgen

20130523-090921.jpgJa overskriften siger sig selv. Godmorgen kære læsere. Så blev det allerede torsdag. Jeg har simpelthen ligget søvnløs hele natten, fordi jeg er så spændt på at få eksamen overstået på mandag, og så mindede jeg mig selvfølgelig selv om at der også er den mundtlige d. 6 juni. Det er ikke smart, når man prøver at sove kan jeg lige hilse og sige ;-)
Idag skal jeg have arbejdet en masse, da jeg skal gå tidligere imorgen fordi jeg skal mødes med min privatlærer og på mandag har jeg jo taget fri grundet eksamen. Så jeg må virkelig knokle igennem idag. By the way, kender jeg nogle søde friske singler, som kunne tænke sig at være med i et single program, som kommer til at køre på Kanal 4? Jeg leder nemlig efter 2 kvinder og 3 mænd i alderen 25-37 år. I kan læse mere HER – hvis det har interesse, må  i meget gerne skrive til mig på zeleste@statisten.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drukner i matematik