Julehygge...

IM BACK!

Wao.. Så blev det til en helt måned uden et eneste indlæg fra mig her på bloggen! Ja, jeg kan selvfølgelig komme med en masse gode undskyldninger, men tror inderst inde, at det har været fordi jeg ikke har følt mig særlig inspireret – hvilket jeg tror er meget normalt, når du sidder klisteret til en masse forskellige bøger, opgaver og lign. under eksamensperioden. Jeg kan så fortælle at jeg har afsluttet min sidste eksamen og venter nu på svar fra de andre 3 – jeg har en god mavefornemmelse, men man ved jo aldrig.

Jeg har siddet den sidste mdr. i mit lille hus i Odense, hvor min hverdags rutine har bestået af følgende: stå op, smide joggingstøjet på, sætte håret op i en knold, ud og sidde i køkkenet med dagens første kop kaffe, læse en masse, op i træningscenteret og efterfølgende mødtes med min studiegruppe på uni, for at slutte dagen af med endnu mere læsning. Selvfølgelig kunne det havde været sjovt for jer, at se mig i mit jeg-orker-ikke-mit-liv outfits men som sagt følte jeg mig ikke særlig inspireret under eksamensperioden.

Nogengange, tror jeg bare, at det er fint, at tage en pause fra noget af det man godt kan lide, for så at vænne tilbage til det, når man føler sig parat igen. Det kan jo også være det samme med træning ;-) Ang. træning går det super godt, faktisk overraskende godt. I forhold til bloggen, har træningen været min overspringshandling. Jeg har formået at løbe 110 km i januar mdr., træne mindst 6 gange om ugen i fitnessdk hvor 1-2 af gangene har været spinning. Så man kan vel godt sige at jeg har været mere en aktiv hvad angår træning.

Lige pt. er jeg i København, for at være sammen med familie og venner. Jeg har jo ferie, og det blive nydt i fulde drag. Jeg har med vilje ikke valgt at lave alt for mange aftaler, da jeg virkelig har brug for at slappe af og lades op til et nyt semester. Ja tænk engang. Jeg har allerede overstået første semester på uni?! Hvis det går så stærkt som det har gjort nu her, så har jeg jo min bachelor inden jeg ser mig omkring.

Så fik jeg også skrevet en mindre roman… Som sagt har jeg ferie, og regner derfor stærkt med at bloggen vil blive opdateret næsten hver dag :-) Så håber at I stadig vil læse med.

– Z

20130622-zeleste-0006

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julehygge...