Projekt sommerkrop 2014

Guldbryllup

Så er en festlig weekend overstået, og jeg er en meget træt og udkørt pige idag. Mine bedsteforældre havde som sagt guldbryllup i torsdags, så i onsdags overnattede vi oppe hos dem i deres hus i Gl. Holte, så vi kunne overraske dem med æresport, brunch og sang på selve dagen. I kan se billeder fra dagen på min Instragram “zelesteolivia”. Fredag brugte jeg på at skrive tale og sang, og sangen blev simpelthen så god. Jeg fik ihvertfald en masse ros, og fik da også tryllet en tåre frem fra min mormor. Om lørdagen var der stor fest og vi var 80 mennesker. Så det var da også en smule grænseoverskridende at rejse mig op og holde talen. Det gik heldigvis super godt :-) Aften/natten forløb helt fantastisk og vi var alle sammen godt udkørte igår. Min familie og jeg hoppede ihvertfald i slap-af-tøj og så brugte vi ellers dagen på at spise lækre club sandwich og se en masse film på Netflix.

Nu er det mandag, og jeg er overhovedet ikke klar til denne uge. Jeg har min første eksamen her om 14 dage og jeg er slet ikke begyndt på at læse op. Dagen idag skal bruges på at slappe lidt af og hvis jeg har overskud til det, så nok en lille løbetur senere/i aften.

Mit outfit fra festen bestod af min nye kjole fra Zara, øreringe fra H&M, stiletter fra Aldo, taske fra DKNY og jakke fra H&M.

20140519-101808-37088235.jpg

20140519-101807-37087872.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt sommerkrop 2014