Dumme dumme onsdag!

En tiltrængt update: 3 dage til HCA marathon!

Hej bloggen,

Jeg har den sidste uges tid levet i min helt egen bobbel, og derfor er bloggen ikke blevet opdateret. I sidste uge døjede jeg med et ømt lår og knæ, så jeg har været utrolig ked af det og fik faktisk et ‘melt-down’ hos mine forældre. Følelsen af at jeg ikke ville være i stand til at gennemføre HCA marathon, var noget af det værste jeg kunne forestille mig, da jeg i et halvt år har trænet intensivt op til det (det vil sige jeg har afsat 1-3 timer om dagen på træning, lagt min kost om og de sidste to mdr. ikke været til nogen som helst fester dvs. intet alkohol – hvilket er hårdt når man er en 21-åriget studerende ;-)) – så følelsen af at alt det har været for ingen nytte, var hårdt! Men efter en uges pause fra løb (jeg har kompenseret med nogle korte gå-ture og cross-maskinen), god mad, en masse søvn og bare prøvet at stresse af, så er mit lår og knæ blevet nogenlunde okay igen. Jeg har også husket mig selv på at det er første gang jeg skal løbe et marathon og at det er ikke noget jeg er tvunget til, men noget jeg selv har valgt ;-)

Jeg har derfor de sidste par dage prøvet at skubbe HCA marathon lidt  ud af hovedet, ved at fokusere 100% på mit studie, og det har også hjulpet en del, da vi har en masse læsning til hver forelæsning.

Idag skal jeg ud på en lille løbetur på 7 km og imorgen hedder det hvilepause, lørdag skal jeg ud og ryste nervøsiteten ud af benene ved en lille løbetur på 3 km og søndag skal jeg f***ing løbe HCA marathon! Jeg glæder mig helt vildt, men samtidig er jeg også helt vildt spændt (og så må jeg indrømme at sidste uges hændelser med ømt lår og knæ har gjort, at jeg også er nervøs). Jeg skal nok lige lave en sidste opdatering inden løbet, hvor jeg bl.a. vil skrive mit startnummer til dem af jer som kunne være interesseret i at følge mig på ruten.

Nu vil jeg smutte tilbage til lidt læsning – god torsdag alle sammen :-)

IMG_4148

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dumme dumme onsdag!