Back to reality...

Enjoy the small things…

Tiden flyver afsted, og alligevel ikke. Jeg synes virkelig der sker meget i min hverdag lige pt. og det hænger nok sammen med at jeg skal igang med at sende ansøgninger ud til udlanske universiter da jeg skal “study abroad” i 5. semester. Jeg glæder mig helt vildt, men hold nu fast der er meget forarbejde og som om det ikke fylder meget, så er det her semester fyldt med forelæsninger og en masse læsning. Udover mit studie har jeg jo også et arbejde, og det er ikke lige nemt at at få studie, arbejde, venner, familie og træning til at hænge sammen. Jeg prøver virkelig, men jeg kan godt mærke at jeg måske skal tage det lidt med ro – jeg er et A – menneske og har været det siden jeg var helt lille, og da jeg hele sidste uge har været træt 24/7 og ikke har kunne komme op om morgen, ringede mine alarmklokker. Jeg har derfor besluttet mig for at slappe mere af og prøve på bedst vis at sorterer ud i mine gøre mål i løbet af dagen. Jeg kender mig selv godt nok til at vide at hvis jeg droppede træning 6 gange om ugen ville jeg blive endnu mere træt og faktisk ked af det – ja, det kan godt være jeg lider af træningsmani, men det er min hobby, og min træning gør at jeg har energi og overskud. Når det så er sagt, mærker jeg selvfølgelig efter, og kan jeg mærke at min krop siger fra, kunne jeg aldrig finde på at træne. Jeg er derimod blevet bedre til at sige fra til for mange aftaler, og i onsdags tog jeg en forlænget weekend til KBH da jeg skulle fejre min lillebror’s 20 års fødselsdag og bare havde brug for at slappe af sammen med min familie og nyde min fars gode mad. Denne uge handler om at få læst en masse og få styr på mine ansøgninger. Jeg glæder mig til at der er styr på de sidstnævnte, så jeg kan fokuserer 100% 3. semester og mit arbejde.

Når men det var lige en rodet update fra mig af, jeg ville ikke snyde jer for en lille collage af billeder af hvad jeg har lavet de sidste par dage, som har bestået af: rolige løbeturer, god mad og hygge med familien. Så here you go – og god mandag aften til jer :-)

IMG_4786

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back to reality...