NCM shirt

Silence before the storm

Der er lidt stille på bloggen for tiden, og det vil der nok også være de kommende dage. Det skyldes at jeg sidder og knokler med eksamen. Og trust me, jeg magter virkelig ikke mere. Man skulle tro at man efter 2 år på universitet er blevet bedre til at håndtere eksamensperioderne, eftersom man ikke laver andet – men det er man ikke. Jo tak, man er da blevet bedre til ikke at “stresse” på samme måde, og mere afslappet, men det har medført at man nu skal sidde med det hele i sidste øjeblik. Jeg har to skriftlige opgaver der skal afleveres lige efter hinanden, og jeg har lavet læseplan og det hele, men om jeg følger planen, nej det tror jeg ikke. Jeg kører i dette øjeblik på 10 time inde på mit fars kontor og skriver på livet løs. Og vil aller helst bare ud og drikke mig fuld i farverige cocktails. Det må dog vente til når jeg sidder på en strand i Sri Lanka!

IMG_8449

(My view right now…)

Yes, kaffen er blevet skiftet ud med et glas hvidvin, men det synes (jeg selv) jeg fortjener efter at have siddet fastlåst til computeren siden kl. 10:00 imorges, på en høj hellig lørdag. Nu må jeg lige give den gas i en time mere, og så vil jeg vende næsen hjemad og på hovedet i seng, da jeg desværre nok på erkende at jeg får en lignende dag imorgen. Kan I have en fortsat god weekend, og så må i drikke cocktail i byen for mig/slappe ekstra af på sofaen for mig af ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NCM shirt