Negombo part 2

Negombo part 3

Det bliver lige en kort update herfra :-) Jeg ville bare lige checke ind og sige hej. Vi brugte dagen igår på at shoppe, spise god mad (fried veggies noddles, rice and curry, chili paste, coconut sambol, pappadams, frisk frugt, fried banana & selvfølgelig en lion beer), shoppe i Negombo City og bare slappe af ved poolen. Helt perfekt efter nogle travle og hektiske dage. Idag har jeg været forbi hotellet Jetwing Blue hvor de har et gym. Jeg fik løbet ca. 12 km og fik lavet lidt styrketræning. Så dejligt at mærke min krop i bevægelse efter to dages hvilepause. Resten af dagen skal vi kigge efter lejligheder og bare slappe af, da vi imorgen skal tilbage til Colombo.


IMG_9314

Det er meget sjovt at se forskellen på hvordan træner her i forhold til i Danmark. I kan tro de kigger mærkeligt på en når man står i 1 time på løbebåndet!
IMG_9304

Frisk frugt og fried banana. Seriøst. Fried banana. Det lyder virkelig ulækkert, men smager himmelsk. But then again, det gør nærmest alt der kommer i den gyldne gryde ;-)IMG_9301

Luksus aftensmad og så for under 80 kr. (Hvilket er overprised taget i betragtning af de lokale mad steder) Dem skal vi også ud og udforske, men vi tager det stille og roligt for at undgå dårlig mave (selvom vi nok skal komme til at få det på et eller andet tidspunkt)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Negombo part 2