Rundrejse - Sri Lanka

Now what?

Så har jeg haft tre dage hjemme efter min lille rundrejse, og det har været med blandet følelser. For på den ene side, er det nu meget skønt at få pakket ud og få slappet lidt af, men på den anden side er jeg totalt rastløs, og har en følelse af at der skal ske noget nyt hele tiden (og det skal lige siges, at det gør der hele tiden, så ved faktisk ikke hvorfor jeg sidder inden med den følelse) I søndags brugte Nanna og jeg det meste af dagen i sengen (vi havde tømmermænd), og i går var jeg ude og tjekke mit kvarter ud, og endte med at gå ca. 10 km (jeg har lige haft et par hviledage, da mine ankler har været meget ømme efter at have stået på vandski) og da jeg kom hjem smuttede jeg en tur i vores lille pool. Synes selv det var en helt okay mandag ;-)

IMG_1224

Da jeg var i Galle, blev jeg kontaktet på Instagram af Colombo Street Style. De ville gerne ligge et af mine billeder ud på deres newsfeed, og det gav jeg dem lov til. Og vupti, efter en halv time, blev jeg kontaktet af en nystartet virksomhed der hedder XODOS som laver sportstøj. Og personerne bag virksomheden skal jeg til møde med i dag. Det er helt perfekt, da mit research projekt omhandler fitness idealer. Det er simpelthen sådan en fed følelse når tingene bare falder i hak, og man føler sig ”on top of the world”. Jeg ved stadig ikke hvad de vil bruge mig til, eller hvad deres projekt 100% går ud på, men det finder jeg nok ud af senere. Kan I have en god tisdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rundrejse - Sri Lanka