Busy doing nothing!

Mor og far på besøg i Sri Lanka!

IMG_4836

Undskyld stilheden på bloggen. Jeg havde i sidste uge besøg af mine savnet forældre som var fløjet hele vejen fra København til Sri Lanka, for at tilbringe en hel uge med mig. De første dage i Colombo blev brugt på at shoppe, spise god mad og høre søndags jazz på Barefoot Garden Cafe. Fra tirsdag til sen torsdag aften tog vi ned af sydkysten hvor vi boede en enkel nat på Lavanga Resort and Spa hotel i Hikkaduwa hvor vi snorkede, boogie boarded, spiste en masse sea food og drak en masse lækre cocktails. Onsdag formiddag tog vi til Bentota hvor vi havde booket en overnatning på Centara Ceysand Resort and Spa hvor vi bl.a. prøvede en masse forskellig vandsport, badet i havet, spiste lækker lokal mad og selvfølgelig drak en masse gode drinks i pool baren.

IMG_4870

IMG_4892 IMG_4900

De sidste par dage blev hygget i Colombo hvor vi var ude og spiste på lækre rooftop barer. Jeg ville ønske jeg havde tid til at gå i detaljer omkring vores tur, men eftersom jeg har en eksamen om lidt, og jeg skal gøre klar til mig bror kommer og besøger mig på torsdag, bliver det kun til en kort update herfra. Til gengæld kan i nyde nogle af de lækre billeder jeg fik taget på turen ;-)

IMG_4922 IMG_4934 IMG_5008

IMG_4965 IMG_5059 IMG_5091

IMG_5307 IMG_5150 IMG_5122

IMG_5168 IMG_5202 IMG_5188

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Busy doing nothing!