… Malaysia, Bali & Singapore here I come!

Where to start…

IMG_7489

Åh gud. Jeg ved slet ikke hvor jeg skal begynde henne. Så lad mig starte med at sige, at jeg er tilbage i København igen efter 8 fantastiske mdr. ophold i Asien.

Jeg sluttede mit asiatiske eventyr af med at holde jul i KL i Malaysia, efterfulgt af en uge på Bali og så holdte jeg Nytår i Singapore. Jeg behøver vidst ikke at fortælle jer, at det var en helt perfekt måde at fejre jul og nytår på. Jeg regner stærkt med at lave nogle forskellige indlæg samt vise jer nogle billeder fra turen. Men det må lige vente, da jeg pt. sidder og knokler med min bachelor.

Jeg synes virkelig det har været hårdt at komme ”hjem”, ja hjem er sat i gåseøjne da jeg føler Asien er mit nye hjem. Derfor har jeg også besluttet mig for at tage min kandidat/master i udlandet (mere om det på et andet tidspunkt). Det er også derfor jeg har holdt en pause fra bloggen, da jeg simpelthen ikke har haft overskud til noget som helst. Man kan vidst godt sige jeg har haft en mindre ”depression” over det kolde og grå vejr her i DK, samt at skulle flytte midlertidigt ind på min 11 årige lillebrors værelse hos mine forældre. Det er altså lidt af en nedgradering når man i 8 mdr. har boet i en 200 kvadratmeters stor lejlighed på 14. sal. Derudover er det virkelig hårdt at komme tilbage til ”virkeligheden” og skulle i gang med min bachelor som skal afleveres i starten af maj (hvilket er snart, når man slet ikke er begyndt!) Jeg er virkelig blevet god til at lave overspringshandlinger samt gøre nogle lidt for spontane ting, så som at køre til Odense i weekenden for at købe mig en racer cykel. Den vil jeg selvfølgelig også skrive lidt mere om i et andet indlæg.

Det her indlæg var egentlig bare lige for at sige, at jeg lever og at jeg er tilbage i DK. Jeg regner med at vende stærkt tilbage når jeg lige har fået noget af det der overskud som jeg vidst tror det hedder ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

… Malaysia, Bali & Singapore here I come!