Hey ho, lets go!

Gold Coast – Surfers Paradise

IMG_2876

Så er jeg hjemme efter en helt igennem fantastisk, vild og oplevelsesrig weekend i Gold Coast. Tidligt lørdag morgen kørte Jonas og jeg mod Gold Coast. Køreturen dertil gik super fint og tog ca. 2 timer. Min skydiver-instruktør havde tilbudt os at sove på et af hans gæsteværelser, hvilket var så godt, da moteller og hoteller er utrolig dyre og ikke alle de penge værd! Hans lejlighed lå lige over for Palm Beach, og stedet mindede mig om Miami. Da vi havde pakket ud, tog vi direkte ned på stranden for at afprøve mit nye surfboard. Believe it or not, men jeg fangede sgu min første bølge i første hug, så jeg var helt oppe og køre. Jeg har en følelse af at jeg kommer til at blive virkelig afhængig af surfing. Det er lige mig! Efter et par timer i bølgerne tog vi tilbage til lejligheden og drak et par iskolde Coronas på Josh’s altan imens vi planlagde hvad vi skulle se inde i byen. Vi endte med at blive godt tipsy inden vi tog sporvognen ind til byen. Vi startede med at finde en hyggelig bar/cafe nede ved Surfer’s Paradise strand, hvor vi fik os en veggie burger og en fadøl. Bagefter gik vi en tur langs stranden og jeg besluttede mig spontant for at få en tatovering. Jeg har længe ville have en tatovering og jeg har haft 3 små i tankerne. Jeg besluttede mig dog for at få lavede den mindste af dem, hvilket var et lille hjerte med far indeni på bagsiden af min arm, lige over albuen. Jeg er SÅ glad for resultatet, og hver gang jeg tænker på det, får jeg et lille smil på læberne. Heldigvis! Nu vil jeg havde flere. Men det er jo dét alle siger, når man først har fået lavet sin første, kan man ikke få nok. Da jeg havde fået mit skud af adrenalin, tog vi op i Sky Point, den højeste skyskraber hvor man har udsigt over hele Gold Coast. Simpelthen så smukt! Til højre havde man udsigt over hele byen og til venstre havet. Vi fik os en cocktail og lyttede til lidt live musik inden vi tog elevatoren ned og sporvognen tilbage til Palm Beach. Vi sluttede aften af med at få os en southern comfort mixed drik på stranden imens vi lyttede til bølgerne og vinden. Perfekt afslutning på en begivenhedsrig dag.

IMG_2893 IMG_2906

Søndag morgen vågende jeg tidligt og var frisk som en havørn! De to andre sov længe, så jeg besluttede mig for at tage ud og hente kaffe og muffins. Da jeg kom tilbage spiste vi morgenmad på altanen inden Jonas og jeg drog videre til Dream World, Australiens største forlystelsespark. Her fik vi prøvede de vildeste karruseller jeg nogensinde har prøvet, og jeg har altså været i USA. Det siger lidt om hvor sindssyge de var!

IMG_2913 IMG_2921

Vi brugte godt og vel 5 timer i parken, og vi kunne snildt have brugt 2 timer mere, men vi ville gerne nå forbi Gold Coast 3. store must-see attraktioner. Nemlig ’The Glowing Worms Cave’ som er det eneste sted udover New Zealand i verden hvor man kan se Glowing Worms. Det var en ret syret oplevelse! Ormene lignede en stjernehimmel og det var simpelthen så smukt. Helt sikkert noget alle burde opleve! Da vi var færdig med vores rundtur, drog vi trætte og udmattet hjem mod Sippy Downs.

IMG_2962

Da jeg havde pakket ud og fået mig et langt bad, faldt jeg omkuld i min seng. Jeg bliver mere og mere forelsket i Australien for hver dag der går, og jeg er sgu bange for at jeg aldrig kommer hjem! Der kan jo stadig nå at ske så meget på et år ;-) Så lad os se hvad der sker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hey ho, lets go!