Dunkin’ Donuts…

Cheeesy Wednesday…

29a88c18-69ef-4f21-8d5b-1fb8ab2e6d9e

I går tog min veninde Kiki og jeg på cafe Phenix hvor vi fik os en STOR Hoegaarden og en omgang nachos alt imens vi sad udenfor under varmelamperne – det var faktisk så lunt at vi kunne tage vores jakker af (!!!) sådan en cafe er svær at finde i januar mdr. Vi har ikke set hinanden siden vi blev BA, så det var skønt at få snakket om alt mellem himmel og jord. Der findes ikke noget bedre end de veninder som man kan være væk fra i en evighed og når man så ses føles det slet ikke sådan. Jeg sluttede min aften af med en gåtur sammen med min far og et par kopper the som hjalp imod mine små tømmermænd :-)

I dag ’leger’ jeg sekretær for min fars firma imens der holdes LinkedIn kursus (som by the way, er super spændende) I aften skal jeg ud og drikke et par drinks med min kusine, så som i kan se har jeg nok at se til ;-) Nu ringer telefonen og vores pause er slut, so I better get to it. Kan I have en lækker lille fredag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dunkin’ Donuts…