Hjemmelavet latte

Ingen gode undskyldninger!

Igår havde jeg en af mine ikke så heldige dage ang. træning. Og jeg kan virkelig blive i dårligt humør, når det ikke spiller 100%

Efter mentor samtalen på Uni, tog jeg hen til fitnessdk for at træne – da jeg havde løbet i 15 min på løbebåndet, begyndte jeg at få hovedpine og ondt i maven. Så jeg stoppede med det samme! Det er utroligt vigtigt at lytte til sin krop og jeg nægter at få skader inden mit marathon. Så jeg tog hjem og spiste en potion koldskål og var bare i super dårligt humør. Vejret her i Odense gør altså heller ikke noget for at man skal være i godt humør skal jeg lige hilse og sige. Når men efter jeg havde spist alt for meget koldskål og efter at jeg havde set et afsnit Paradise Hotel besluttede jeg mig for at stoppe med at have ondt af mig selv, så jeg tog løbetøjet på og besluttede mig for at gå/løbe en lille tur. Det blev til 7 km, og turen gik fint (uden hovedpine og ondt i maven), men føj hvor er sved, regn og snegle bare ikke en god kombi ;-)

20140509-092743.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet latte