Throwback: Afskedsfest i Colombo…

Easter break? Not so much…

IMG_8505

Så er jeg kommet hjem fra næsten to uger på landet. Det har været SÅ dejligt, og jeg kunne snildt have brugt en uge mere. Planen om at få arbejdet videre på min BA gik ikke som forventet, så jeg besluttede mig for at det nok var bedst at jeg tog hjem til KBH, imens resten af familien blev på landet og fejret påsken. Så nu har jeg absolut ingen undskyldninger for at komme i gang. Jeg har tændt op i pejsen, lavet mig en god kop kaffe, og er nu i gang med at udarbejde en plan for de næste par dage. Det plejer som regel at virke for mig hvis jeg er gået i stå med et projekt. Mit mål er, at jeg på søndag er noget lidt over halvvejs. Det burde kunne lade sig gøre!

IMG_8525

Jeg regner med at tage ud på en løbetur samt en gåtur i løbet af dagen for at få afkoblet lidt. Det er virkelig tungt for hovedet at sidde foran en computer hele dagen samt læse tungt teori. Planen er en stille og roligt 8 km løbetur efterfulgt af lidt styrketræning af maven og så senere på eftermiddagen (hvis vejret er lige så fint som det er nu) en lille gåtur på 4 km (det passer med at gå op til Baresso og tilbage igen – så kan jeg lige nuppe mig en vanilje latte til hjemturen)

Jeg håber sådan at jeg i aften kan smække benene op på sofaen med et glas rødvin og nyde at jeg har haft en produktiv dag. Så 1,2, 3 sæt i gang. Kan I have en fantastisk skærtorsdag.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Throwback: Afskedsfest i Colombo…