Zeleste’s bootcamp

Throwback: Afskedsfest i Colombo…

 

IMG_7379

Ja, der er godt nok gået 2 mdr. siden jeg forlod Colombo. Men jeg synes ikke i skal snydes for lidt billeder fra min sidste dag i Sri Lanka. En overspringshandling som jeg benytter mig meget af for tiden (den her bachelorskrivningsperiode er ved at tage livet af mig), er bl.a. at se billeder fra min tur til Sri Lanka. Det er lidt med blandet følelser, for jeg kan mærke jeg bliver i super godt humør over alle de vilde oplevelser jeg er blevet beriget med, men samtidig bliver jeg vildt sørgmodig, da jeg vil give min højere arm for at komme tilbage. Anyway, den sidste dag i Colombo blev brugt sammen med min buddies fra Colombo City Runners. Jeg havde inviteret dem til poolparty i vores kompleks, og her havde jeg sørget for en masse kolde øl og snacks. De andre medbragte alt fra japansk sachi, til friskfanget fisk og kage. Så i kan tro vi havde en fest. Det er helt utroligt hvor mange venskaber jeg fik bygget op under mit ophold. Og det vildeste er, at over halvdelen er mennesker som er fra hele verden af. Hvilket er fantastisk, for så giver det lige pludselig mening at tage til Canada, Kina, New York og Australien m.m.

IMG_7391 IMG_7401

På baby billedet, ser i Colombo City Runner’s yngste medlem, nemlig Omars søn. Han er en af de sødeste og mest rolige babyer jeg har mødt igennem tiden. Og det vildeste er, at jeg mødte hans kone, da hun kun var 3 mdr. gravid, så jeg var meget glad for at jeg nåede at møde ham inden jeg rejste tilbage til Danmark.

IMG_7441 IMG_7445

Om aften tog Nanna, Jakob og jeg ud og spise på ”Ministry of Crab” en af Sri Lanka’s bedste og mest anerkendte restauranter. Her fik vi serveret de vildeste krabber, snacks og en masse vin. Jeg kunne ikke have bedt om en bedre måde at sige farvel og på gensyn til Colombo på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zeleste’s bootcamp