Sommerhus part 2

Lørdag betyder duathlon

 

IMG_8459

Sikke en aktiv lørdag jeg havde mig i går (jeg kan åbenbart overskue ALT andet end min bachelor) Anyways, jeg var ude på en mindre duathlon i går, og fu** hvor var det fedt. Jeg har desværre ikke været ude og cykle på min nye racer så meget som jeg nu gerne ville, og det er der to grunde til. Den første skyldes vejret. Det er simpelthen for koldt! Jeg når knapt nok at cykle 200 meter før mine hænder er helt blå. Den anden grund, er at jeg stadig ikke har fundet nogen fede ruter i København. Jeg synes ikke det er særlig fedt at skulle stoppe hver 3. min enten pga. lyskryds eller fordi mennesker bare vader lige foran en (og det er virkelig ubehageligt hvis du kommer susende med en fart på 35 km/t)

Min far hans egen og min racer med herned på landet, og i går skulle det være. Ikke fordi det er blevet specielt varmere, men jeg havde været så smart lige at tage ud på en 10 km løbetur for at få varmet op. Det fungerede meget godt! Desværre blæste det SÅ voldsomt, at turen blev halveret, men afsted kom vi, og det var det vigtigste. Jeg glæder mig helt vildt til når det bliver lidt lunere, for hold nu op nogle lækre ruter der er hernede på Lolland. Sommer summarum, jeg er blevet ret hooket på sådan en duathlon (løb kombineret med cykling), da det lige giver sådan et ekstra kick til træningen. Så det kan klart anbefales.

I dag tager jeg tilbage til København. Det bliver nu meget godt at få noget andet tøj på en joggingbukser ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhus part 2