Busy bee...

Colombo Marathon Motivation Seminar…

 

IMG_2849 (1)

(Jeg håber lidt på at modtage nogle billeder i løbet af næste uge, som jeg selvfølgelig har tænkt mig at dele på bloggen – indtil da får i lige et billede af drengene og mig fra Colombo City Runners løbeklub)

Som jeg skrev i et tidligere indlæg, var jeg blevet inviteret til at holde en lille kort præsentation til Colombo Maraton Motivation Seminar. Det gik ned i går, og jeg havde ikke regnet med at være nervøs, men det endte jeg nu alligevel med at blive ;-) Det var ikke så meget det at skulle snakke om at være løber eller om træningen op til et maraton osv., som gjorde mig nervøs. Det var dét at jeg skulle stå foran en masse mennesker som jeg ikke kender, i et fremmed land, og fremlægge på engelsk. Det endte nu alligevel med at gå godt, så det var jo dejligt.

I lørdags var jeg sammen med gutterne/mine homies fra løbeklubben efter vi havde været ude og løbe en dejlig lang tur. Vi tog på The Coffee Bean (yes, det er virkelig blevet mit andet hjem) hvor vi fik en masse kaffe og snakkede om fremtidige løbe planer. To af dem tager til Bangalore (Indien) her i november, den ene for at løbe 100 km (ja, jeg er selv i chok, og at nogen kan løbe 100 km – i mean 100 km?! What the…) og den anden har planlagt at løbe 25. De vil gerne have mig med, og jeg tænker lidt på at gøre det. Altså ikke løbe 100 km. Men nok mere i retningen af 25 km. Det ville nok være mere for selve turen (men hey, jeg siger aldrig nej til at kombinere en rejse med et race), for jeg vil virkelig gerne til Indien inden jeg vender snuden hjem mod Danmark. Så det overvejer jeg kraftigt at gøre, og især fordi den ene af drengene tit er i Bangalore (pga. arbejde) så jeg vil have en privat guide med mig, og det er helt optimalt, nu hvor Indien er sådan en enormt stort land. Vi har også planlagt at tage en tur til Kandy da en af de andre drenge har en Bungalow, så vi ville kunne løbe lidt turer i bjergene om dagen og drikke øl om aften. Just my kind of party!

Så ja, som i nok godt kan læse jer til, så bruger jeg ufattelig meget tid på løb her i Colombo, og jeg elsker det! Det bedste er, at det kan bruges til mit research. Jeg er simpelthen så glad for at jeg har valgt et emne at undersøge som er min passion, det gør altså det hele lidt mere sjovere!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Busy bee...