Store bededag i Gl. Holte

GOT premiere

 

IMG_0303

I går var der premiere på Games of Thrones, og jeg tror ikke jeg var den eneste som havde glædet sig til denne dag. Jeg havde om dagen arbejdet så flittigt som muligt på min bachelor, så jeg med god samvittighed kunne nyde sæsonens første afsnit. Jeg lavede en lækker og greasy sandwich bestående af et stykke toastbrød som var vendt i æg og cremefraiche, ovenpå lagde jeg emmentaler ost, italiensk skinke, chipotle mayo, rødløg og friske tomater. Det andet stykke toastbrød havde jeg udhulet og lagt et smilende æg i. Jeg toppede sandwichen med sennep, frisk persille og salt & peber. Haps. Jeg fik mig selvfølgelig også et glas vin ;-)

IMG_0299

Jeg er så småt begyndt at se lyset for enden af tunnelen og det er jo heldigt når den skal afleveres på mandag. Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke er særlig tilfreds med den, men for mit vedkomne handler det sådan set også bare om at bestå, for jeg er nemlig blevet optaget på min drømme kandidat på baggrund af jeg ’bare’ består. Jeg vil ikke gå for meget i detaljer om min drømme kandidat, da jeg gerne vil lave et separat indlæg om det. Jeg kan dog give en lille teaser om at uddannelsen IKKE er i Danmark. Nu vil jeg smutte til Odense hvor jeg skal mødes med Nanna i 24/4 læsesalen. Og så skal vi ellers få knoklet igennem. Kan i have en fantastisk tirsdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store bededag i Gl. Holte