Keep your head straight!

Getting there, let’s enjoy the weekend

IMG_2494

Så fik jeg afleveret min anden aflevering i faget ’marketing in a international environment’. Derudover er jeg halvvejs med min tredje aflevering i faget ’managing people’. Så det går fremad, og jeg kan så småt se lyset for enden af tunnelen. Jeg har ikke været så aktiv på Instagram, og de eneste billeder jeg har fra den sidste uges tid er mad billeder. Ja, det er ikke nogen hemmelighed, at når jeg går ind i eksamens-mode så kræver det en masse energi i form af lækker mad. Og jeg køber/spiser alt hvad jeg har lyst til. Det er et must. Jeg har til gengæld været ret god til at spise fornuftigt, og jeg tror det hænger sammen med at man ikke bliver lokket af fastfood mad på samme måde som man gør i KBH, da der som sådan ikke er noget her i Sippy Downs hvor jeg bor. De take-away restauranter og cafeer specialiserer sig mest for sundt mad, da det er det australierne vil have. Det skal jeg dog ikke klage over, for det er virkelig lækkert! Og hvem vil ikke hellere have en lækker japansk tempura veggie udon soup end en Big Mac? Eller en lækker salat med friskfanget laks vs. en fedtet pizza? (Selvom det til tider nu også kan være rimelig lækkert!)

I dag var jeg et smut forbi USC gym hvor jeg trænede i godt og vel 2 timer, inden jeg smuttede hjem og lavede mig en friskpresset juice imens jeg fik rettet min aflevering igennem en sidste gang, inden jeg sendte den af sted. Så kørte jeg op til Woolsworth hvor jeg handlede stort ind til weekenden. Derefter fik jeg mig en forfriskende dukkert i poolen inden jeg tog mig et langt bad og ordnede mine negle. Nu nyder jeg mig et glas hvidvin og prøver og finde ud af om jeg har lyst til at tage ud eller hoppe tidligt i seng. Det må tiden vise / hvor mange glas vin jeg får indenbords inden klokken bliver ni ;-) Kan I have en lækker weekend.

– Zeleste

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Keep your head straight!