Cheeesy Wednesday...

00’er fest…

f3f3f8b9-a19e-4700-b6d1-f6406312dfe0 I lørdags var jeg til min venindes 24 års fødselsdagsfest og det stod i 00’ernes tegn. Derfor havde jeg hevet en choker frem, lagt blå øjenskygge, taget snavearmbånd og de store hoops på og sat håret højt. Jeg endte dog med at ligne en japansk manga figur, men var det ikke også noget der hittede i 00’erne? Anyways, var det en super sjov fest og vi havde en festlig aften med alle de gode gamle kunster som shakira, britney og justin timberlake. Selvom jeg først kom i seng halv fem, havde jeg ikke de vilde tømmermænd og så hjalp det selvfølgelig også at mine bedste forældre havde inviteret familien på søndagsfrokost på cafe kystens perle ved Amagerstrand.

img_0378

Jeg havde egentlig aller mest lyst til en stor greasy burger, men da damen ved siden af mig fik serveret en chevre chaud salat, blev jeg inspireret. Dertil fik jeg mig en reparations bajer og den gjorde underværker. Efter en gåtur ved havnen og en middagslur var jeg som god som ny. Eftersom jeg gik i seng tidligt i går havde jeg overskud til at lave æg til min søster og jeg inden hun smuttede i skole og jeg tog ud på en frisk løbetur. Nu har jeg lige sat en vask over, og imens jeg venter på den bliver færdig vil jeg drikke min kaffe færdig og ordne nogle praktiske ting inden jeg skal i biografen med min mor. Det er hvad jeg kalder en effektiv start på en ellers grå og kedelig mandag. Kan i have en skøn dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheeesy Wednesday...