Såååå trææææt…

When you cant stop smiling!

img_0819

Altså… jeg er så glad for tiden. Faktisk vil jeg tillade mig at sige jeg er lykkelig. Tror det er en kombination af at være tilbage i Australien, uni er begyndt (jeg har fået en hverdag igen) og sidst men ikke mest har jeg mødt nogle SÅ fantastiske mennesker. Det sidste er nok hovedparten i min lykkeros. Mine roommates er fantastiske og vi klinger SÅ godt sammen. Vi er blevet til en helt lille familie. Det er så fantastisk!

img_0809

I går havde pigerne og jeg en totalt girls night out. Som i virkelig! Beyonce ’who run the world’ stil. Just saying. Vi startede dagen med at kede os, så vi besluttede os spontant at tage hen til vores lokale tatovør og få os ikke bare én, men to tatoveringer! Jeg fik mig et lille hjerte på ringefingeren og et lille symbol for min glæde for løb på min fod. Jeg ved ikke hvad det er Australien gør ved mig, men på under 7 mdr. har jeg erhvervet mig 5 tatoveringer! Undskyld mor og far ;-) Efter spontane tatoveringer tog vi ud og shoppede og brugte en masse penge som ingen af os havde. Helt perfekt! Vi fejrede vores vellykket lørdag med drinks og øl på vores balkon inden vi tog ind til Mooloolaba beach hvor vi dansede til 90 hits til den lyse morgen. Vi var først hjemme ved en halv seks tiden hvor vi sluttede af med popcorn og hygge i stuen inden vi faldt omkuld. Fordi aften var så god og sjov, har jeg overraskende nok ingen tømmermænd i dag. Det er ret fantastisk. I dag skal vi bruge dagen på at se film og spise pizza. Se, det er hvad jeg kalder for en perfekt søndag ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Såååå trææææt…