Silence before the storm

Progress

Pyha, jeg er virkelig eksamenstræt idag. Jeg endte med at sidde og skrive eksamensopgave til kl. 23 igår, så jeg er godt medtaget idag. Jeg mangler desværre stadig en smule, så jeg slipper ikke idag. Det er “heldigvis” mest rettelser, men det synes jeg personligt også er det værste. Hvis der er noget man slet slet SLET ikke gider efter at have siddet intensivt og skrevet en lang opgave, så er det at gennemlæse den for fejl.

IMG_8430

Nok om eksamenssnak. I forgårs var jeg ude og købe nye løbesko samt løbetøj til min far, da vi har fremtidsplaner om at gennemføre Berlin Marathon sammen. Det er SÅ skønt at min far er blevet så glad for at træne, og jeg har nu fast i 7 mdr. trænet 4-6 gange om ugen med ham. Ud over at cykle og styrketræne, svømmer han også. Nu vil han tage skridtet videre, og har derfor besluttet sig for at løbetræne. Og jeg har selvfølgelig sagt ja til at være hans coach. Imorges blev hans nye løbesko indviet med en lille løbetur på 5 km. Det passede mig helt fint, da jeg stadig har lidt trætte ben fra CPH marathon i søndags. Vi tog det stille og roligt og skiftede mellem at gå og løbe. Der er stadig lang vej til at han kan komme op på de 10 km, men hvor der er vilje er det vej – så lur mig om vi ikke til næste år sidder i et fly på vej til Berlin, for at gennemføre Berlin Marathon ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Silence before the storm