Sydsiden på knallert!

All by myself…

IMG_5923

I går tog min lillebror hjem efter 14 dages rundrejse her i Sri Lanka. Vi har oplevet så mange sjove, skøre og fantastiske ting. Det var lidt vemodigt at sige farvel til ham i går, og jeg fik da også en klump i halsen. Jeg tror lidt det var fordi at han skulle ”hjem” og jeg først skal hjem om 6-8 ugers tid. Jeg elsker virkelig at være i Sri Lanka, og hvis jeg bare kunne flytte min familie og venner herhen, så ville jeg med glæde blive boende! Men efter 8 mdr., hvor jeg ikke har set mine yngste søskende, bedsteforældre og venner, kan jeg godt mærke, at det bliver dejligt at se dem igen!

IMG_5896

 

IMG_5891

IMG_5902

De sidste par dage, slappede vi bare af her i Colombo, hvor vi var ude og shoppe lidt, spise god mad og når ja, så var vi i biografen og se den nye Hunger Games. Vi havde en hel biograf for os selv, og vi havde medbragt øl. Så i kan tro vi havde en fest.

Nu har jeg 11 dage hvor jeg bl.a. skal til mine to sidste eksaminer på University of Colombo og få styr på mit research (som jeg ikke har kigget på i næsten 4 uger !!! så der er noget at gå i gang med) inden jeg drager til Malaysia, Bali og Singapore for at holde jul og nytår. Det glæder jeg mig utroligt meget til, altså at rejse. Ikke så meget til at knokle med eksamen og research. Så jeg undskylder allerede nu på forhånd hvis bloggen ikke bliver opdateret – men jeg regner ikke med at der bliver så meget at opdaterer med ;-)

Jeg håber i nyder dagende op til jul og er kommet i julestemning, for det er jeg ikke – og tror ikke det sker i 30 graders solskindsvejr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sydsiden på knallert!