Daytrip to The Hill Country!

Sydsiden på knallert!

 

IMG_5796

Så er Gustaf og jeg kommet hjem efter en hel weekend på sydsiden, og i kan tro vi har haft det sjovt! Fredag tidlig morgen tog vi express bussen fra Colombo til Galle, hvor vi stod af i Unawatuna. I Una fik vi os en Lion øl, inden vi fandt en lokal dame, som var villig til at leje os en knallert for under 100 kr. i to dage. Vi kørte fra Unawatuna til Mirissa (lidt over en time i en lige strækning) vi kørte langs havet hele strækningen og det var simpelthen så fantastisk! Da vi ankom til Mirissa tjekkede vi ind på Lemazone Inn, hvor Nanna og jeg før har været. Det er et super lækkert guesthouse, og så fordi ejeren har et godt øje til mig, fik vi over 80% discount. Det kan man jo ikke klage over.

IMG_5803

IMG_5721

IMG_5724

IMG_5728

IMG_5772

IMG_5773

IMG_5745

Vi fik hurtigt hoppede i badetøjet, og så tog vi ud og legede med vilde bølger. Da vi begge to var blevet godt sultne, gjorde vi os klar til at tage en lille gåtur ned af stranden hvor vi havde spottet en stor klippe man kunne kravle op af. Her så vi solnedgangen, og jeg behøver vidst ikke sige det var smukt! Da solen var gået ned, gik vi tilbage på stranden hvor vi fandt et hyggeligt spisested, hvor vi kunne sidde med fødderne i sandet. Her fik vi passion mojitos og friskfanget frisk og skalddyr! Maden var selvfølgelig i topklasse, men der skal jo heller ikke så meget til når det er friskfanget! Da vi var blevet mætte og en smule halv fulde tog vi tilbage til vores guesthouse, hvor vi fik set et afsnit Games of Thrones inden vi begge to gik kolde.

IMG_5845

IMG_5787

IMG_5692

Lørdag morgen vågnede vi forholdsvis tidligt, og vi tog ud på en frisk løbetur på stranden (selvfølgelig i bare tæer) Det hører altså med når man er på sydsiden ;-) Efter vores 8 km løbetur, hoppede vi direkte i havet, inden vi gjorde os klar til roadtrip på vores hvide diva knallert. Vi kørte hele vejen fra Mirissa til Tangalle, hvor det eftersigende skulle være helt fantastisk at snorkle og surfe, så der ville vi selvfølgelig hen. Turen derhen tog lidt over to timer, og vi lavede lige et kort pitstop på vejen hvor vi fik os en lækker veggie burger og lion øl. Vi fik badet, snorklet og så besluttede vi os spontant for at tage tilbage til Mirissa.

IMG_5795

IMG_5825

IMG_5827

IMG_5830

Vi var så heldige at værelset på Lemazone Inn ikke var udsolgt (december måned er turist sæsson her i Sri Lanka) så vi tjekkede ind endnu en nat. Vi nåede lige at boogieboarde lidt i havet, inden solen gik ned. Om aften fandt vi et nyt sted på stranden hvor vi fik karry og friskfanget fisk og selvfølgelig et par drinks inden vi begge to var putte klare.

IMG_5849

IMG_5866

IMG_5851

Søndag morgen startede præcis som lørdag morgen, en lækker frisk 8 km løbetur i sandet inden vi hoppede i vandet. Vi fik snorklede lidt, og så kørte vi tilbage til Unawatuna. Vi kunne begge to godt have brugt endnu en nat i Mirissa, men vi skulle desværre aflevere knallerten tilbage. Da vi ankom til Unawatuna og havde afleveret knallerten, lagde vi os ned på stranden hvor vi fik club sandwich og øl, og når ja, somersby. Ved en halv tolv tiden var vi begge to lettere beruset – men hey det hører jo med når man har ferie! Vi tog en Tuk Tuk til Galle, hvor vi skulle have bussen til Colombo. Vi fik os begge to en middagslur, og inden vi havde nået at se os om var vi i Colombo (begge to med tømmermænd inden kl. 15)

Da vi kom hjem til Onthree20, fik vi pakket ud, og hoppede hver i vores lækre bløde elefant bukser (en rigtig turist ting at købe når man er i Sri Lanka – trust me, alle ”hvide” render rundt i dem) Vi besluttede os for at købe Subway sandwich og bare ligge og flade den ud foran Tv’et. Det var lækkert ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daytrip to The Hill Country!