Easter break? Not so much…

Påske update…

 

PicMonkey Collage

Så er påsken snart slut, og for mange betyder det skole eller arbejde i morgen. For mit vedkomne står den på BA skrivning. Jeg har de sidste par dage slappet af og hygget mig med mine veninder og familie. Hint: jeg har ikke fået skrevet en dyt på min bachelor. Det har desværre været lidt for nemt, at lave overspringshandlinger, når hele familien har haft fri. Så selvom det har været nogle hyggelige dage, glæder jeg mig til at de andre starter på arbejde og i skole igen, så jeg kan have morgen og eftermiddagen alene. Det er virkelig en udfordring at være flyttet hjem til mor og far igen, når man har 3 søskende. Det er altså mange mennesker samlet under et tag, og det har derfor også været svært for mig at koncentrere mig om at få skrevet på min bachelor. Jeg har i dag fået lagt en plan over denne uges gøremål og føler at jeg er klar til at give den en skalle. Der er jo kun lidt over 4 uger til den skal afleveres (!!!)

Når men nok om BA snak. Som sagt har jeg fået brugt min ”påske ferie” på at hygge med familie og venner. Jeg har været ude og nyde det gode vejr, fået lidt for mange påske øl og alt for god mad. Jeg har faktisk fået SÅ meget god mad, at jeg har formået at tage hele 3,5 kg på. Så det skal jeg have gjort noget ved! Derfor var jeg ude og løbe 11 km i dag efter jeg havde været ude og gå en lang tur omkring Christianshavn. Jeg elsker virkelig København når solen er fremme – det bliver til en helt anden by! Nu vil jeg få læst lidt teori til min bachelor, inden jeg vil hive stikket ud og nyde den sidste påskedag med min familie. Kan I have en god 2. Påskedag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Easter break? Not so much…