Distortion 2016

Sri Lanka birthday

 

IMG_1109

I går var det Nanna’s fødselsdag, og jeg havde fået æren af at være med til at gøre hendes dag så perfekt som muligt. Jeg hentede hende fra arbejde hvor vi fik drukket en fyraftensøl inden vi tog hjem til mig hvor min far havde lavet Sri Lanka curry. Jeg skal hilse og sige at den sad lige i skabet. Da vi havde fået lagt en god bund og drukket et par øl, tog vi en cider i hånden og gik ned på stranden og fik os en aften dukkert. Vandet var perfekt temperatur og super rart at få en lille gåtur ud af det når vi nu havde spist så meget lækkert mad. Da vi var kommet hjem gjorde vi os klar til at tage ind til byen hvor vi fik cocktails i lange baner.

IMG_1110

I dag var vi knap så festlige og jeg kan godt mærke min krop har haft nogle lidt for festlige dage med alt for meget alkohol og god mad. Så jeg glæder mig allerede til at starte på en ny uge med sund kost og en masse træning.

IMG_1099

Vi har brugt det meste af dagen inde på min fars kontor sammen med Alex, da vi stadig sidder og knokler med eksamensopgave. Fik jeg sagt at den skal afleveres i morgen? Så ja, status er pt. opgivende. Nanna og Alex er netop smuttet på arbejde og jeg prøver ihærdigt at få skrevet et par sider, inden jeg vil tage hjem og tage min en lille middagslur. Planen er at jeg skal have min en aften dukkert med Nanna når hun får fri fra job, og så må vi tage en all nigher. So wish us good luck. Jeg håber i nyder solen og får en fantastisk søndag aften.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Distortion 2016