Gold Coast – Surfers Paradise

Macca’s & Surf

IMG_3018

Godmorgen til jer hjemme i DK. Jeg har allerede nydt min lille fredag i fulde drag! Jeg startede min dag med en dejlig kop kaffe som jeg kunne nyde ude på vores altan imens jeg så solen stå op. Sommeren er endelig på vej her på the Sunshine Coast. Det skal lige siges at deres ’vinter’ ikke bliver koldere end 18 grader. Men det synes jeg nu også er koldt. Sri Lanka har virkelig givet mig et forvrænget billede af temperatur forskelle. Anyways, efter jeg var blevet færdig smuttede jeg op til USC gym hvor jeg gennemførte en dejlig løbetur på løbebåndet efterfulgt af lidt styrketræning. Jeg kunne sagtens have løbet lidt længere og givet den lidt mere knald med vægtene. Men eftersom jeg havde planlagt at mødes med Jonas og tage forbi stranden og fange nogle bølger tænkte jeg det nok var en meget god ide at holde lidt igen ;-) Man skal skam ikke undervurderer hvor hårdt surfing er! Bølgerne var desværre ikke særlig store, så jeg øvede mig i at padle, duckdive osv. Jeg føler mig efterhånden rimelig sikker, så nu må der gerne komme nogle store bølger så jeg kan komme ud og afprøve lidt grænser. Efter et par timer i vandet tog vi et smut forbi Macca’s, altså hvad vi hjemme i DK kalder for McDonalds. Jeg var monster sulten (det plejer jeg altid at blive efter en dag på stranden) men alligevel bliver jeg nok aldrig fan af McDonald. Jeg lavede mig derfor en lækker ostemad med friske tomater, mayo og persille. Meget mere min smag ;-)

IMG_3007

IMG_3034

Nu sidder jeg og nyder et glas vin (det er jo lille fredag) og prøver på at komme i gang med at skrive lidt på nogle af min eksamensopgaver. Jeg ville egentlig gerne ud i aften, men eftersom jeg gerne vil have færdiggjort nogle af opgaverne, og ud og surfe i morgen tidligt, er det måske en meget god ide bare og blive hjemme. Det tror jeg for resten også mit dankort vil blive glad for. Kan I have en lækker lille fredag. Knus fra downunder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gold Coast – Surfers Paradise