Macca’s & Surf

Wuuups, I got myself my second tattoo!

IMG_3067

Såååå, jeg har nu boet i Australien i lidt over 3 mdr. og jeg har allerede erhvervet mig selv med to tatoveringer, begge to inden for 8 dage. Så den er sgu god nok, når du først har fået din første tusch så er der no going back. Jeg fik lavet min første sidste weekend, da jeg var i Gold Coast med Jonas. Et lille hjerte med ’far’ skrevet inden i, den sidder bagpå højre arm lige over albuen. I går fik jeg så en mindre hjerneblødning, tror det var en blanding af frustration over at jeg har midtermsemester break, men har 4 afleveringer som skal afleveres lige i rap efter, så jeg får ikke tid til at holde ferie og at jeg fra mit vindue kunne se samtlige studerende med kufferter og rygsække klar til at tage på eventyr. Så jeg besluttede mig spontant for at tage forbi Ink Attack Sunshine Coast studio for at høre om de havde tid til at lave en tatovering, og det havde det sgu. Så op med mig på briksen og 30 min. (og en masse hulk) senere havde jeg min anden tatovering. Jeg har fået skrevet ’adventure’ nedenunder venstre bryst på ribbenene (skulle lige hilse og sige det var noget mere smertefuldt end den første). Nogen vil måske mene det er en kliche tattoo, men for mig vil den minde mig om de vilde beslutninger og rejser jeg har taget inden for den seneste års tid. Og det vigtigste er vel at man selv er glad for den?

IMG_3051

Nu sidder jeg her på mit værelse, lørdag aften, med snuden foran computer-skærmen og prøver ihærdigt at komme i gang med mine afleveringer. Det er svært, og jeg er virkelig ikke særligt motiveret. Så nu har jeg åbnet mig en iskold cider i håb om at den kan give mig lidt energi. Men for at være ærlig, har jeg allermest bare lyst til at sige ’fuck it’ og tage på eventyr. Det må blive når jeg engang bliver færdig. Send gerne en masse energi, og god weekend til jer hjemme i DK.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Macca’s & Surf