Coffee time!

Fredag i Colombo!

Så blev det allerede weekend. Selvom jeg føler jeg har været her i lang tid efterhånden, flyver dagene virkelig afsted. I overmorgen har Nanna og jeg præcis været afsted i 2 mdr., og vi har allerede oplevet sindsygt meget. Så det har nok noget at gøre med overstående.

IMG_2028

Efter en afslappet dag igår bestående af træning, lidt fieldwork arbejde, dukkert i pool, serier og god mad, har jeg idag en masse fornyet energi. Så efter jeg havde drukket min morgen kop kaffe, og havde set et afsnit Dexter smuttede jeg i træningstøjet og tog afsted til Fitness First. Jeg havde ikke lagt nogle planer om hvad jeg skulle, jeg skulle bare afsted. Det er dage som disse, der altid ender ud i at jeg får en vild lækker træning session. Jeg endte med at løbe 10 km, cykle 30 min, 10 min på ro-maskinen, 20 min styrketræning samt 2000 m. svømning. Jeg sluttede af med at nyde Sri Lanka´s svar på aminosyre med smag af granatæble. Det var vildt lækkert! Nu er jeg taget hen på The Coffee Bean for at få mig en vanilje latte og arbejde lidt videre på mit research (det er allerede begyndt at blive en farlig vane) men eftersom jeg faktisk får lavet bare en smule, synes jeg at 30 kr. for en god kop kaffe er okay. Planen for idag, er at jeg vil nå at få mig en kold dukkert inden vi skal til forelæsning kl. 17:00 på uni, og så er der ellers ikke planlagt det vilde. Måske skal vi have os en enkelt fredagsøl – hvilket kan ende ud med at blive farligt ;-) Men eftersom Nanna og jeg er blevet inviteret til fest imorgen, er det nok en god ide, kun at holde sig til en enkelt. Nu vil jeg lige vende tilbage til mit research, så jeg med god samvittighed kan få mig en kold dukkert når jeg kommer hjem! God fredag til jer alle sammen.

IMG_2031

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coffee time!